Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και ειδικά στα παιδιά.


Το νέο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου από ψηλά!

Η χρονιά 12-13 αρχίζει με ένα πολύ καλό νέο: Το Μουσικό Σχολείο της Κορινθίας βρήκε στέγη στο κτίριο των εκπαιδευτηρίων Κατσούλη, σημείο που έχουμε σημαδέψει στο χάρτη.
Μια εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε παιδιά και γονείς διευθετήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Συμβούλου Μουσικής Εκπαίδευσης Θεμιστοκλή Μακαντάση, σε συνεργασία με το δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων του σχολείου Δημήτρη Ευσταθίου, και φυσικά τη διευθύντρια του σχολείου Αριστέα Πελένη.
Ευχόμαστε να μεγαλώνουν και να πληθαίνουν συνεχώς τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία, καθώς εκτός από την καλλιέργεια και τη γνώση που προσφέρουν ατα παιδιά σε προσωπικό επίπεδο, συγχρόνως μπορούν να γίνουν το εφαλτήριο για μια πολιτιστική ανάπτυξη, που όσο περνάει ο χρόνος, τόσο πιο απαραίτητη φαίνεται.
Όπως και την περυσινή χρονιά, το blog μας θα ανεβάζει νέα, ιδέες, βίντεο και άλλο υλικό από εκδηλώσεις των σχολείων και όχι μόνο, και θα είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε θέλει να σχολιάσει τις αναρτήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου